top of page

OVER ONS

eigenaresse

Mijn naam is Fabiënne Bogman,

Ik ben in 2020 afgestudeerd als dansdocent. Al sinds jonge leeftijd houd ik van dans. Op 16 jarige leeftijd ben ik dan ook gestart aan de dansopleiding op het CIOS. Na vier leerzame jaren kon ik met blijdschap zeggen dat ik mijn diploma's heb behaald. Nu mag ik mijn droom verwezenlijken, Mijn eigen dansschool!


Dancestudio FABulous is een dansschool waarbij iedereen welkom is. Wij hebben een heel gevarieerd aanbod voor elke leeftijd. Als dansschooleigenaresse vind ik het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op zijn eigen manier, stijl en niveau. Voor mij bestaat dans niet uit een routine of een paar pasjes. Het is het gevoel en de expressie die je een danser maakt. Bij dancestudio FABulous kunt u niet alleen terecht voor leuke danslessen maar ook voor circuittrainingen en sportmassages. Hiervoor ben ik opgeleid en in bezit van een diploma.


Twijfel niet om je aan te melden!

foto park fab.jpg
Over: Over

PROMOTIE VIDEO

Over: Video

OVER FABULOUS

Dancestudio FABulous is opgestart in het voormalige pand van de kringloop op 1 September 2020. De derde hal van het gebouw hebben wij omgetoverd naar een prachtige dansschool. De dansschool beschikt over een grote danszaal, sportzaal en een gezellige binnenkomst met een leuke zithoek en niet te vergeten onze bar!

Foto begin bar en danszaal.jpg
buitenlessen.jpg
Over: Tekst
bottom of page