top of page

LESSEN DIE WE AANBIEDEN

foto Filo 3.jpg

KLASSIEK BALLET

Deze lessen worden gegeven door de eigenaresse, Fabiënne Bogman. Zij zorgt ervoor dat je snel de dansvloer op kunt. Veel van onze dansers hebben veel aan deze lessen gehad, omdat ze zo op een leuke en gemakkelijke manier de kans kregen nieuwe danspassen te leren en hun talent te laten zien. Wil je meer weten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. We beantwoorden je vragen graag.

Untitled

MODERN

Moderne dans is een podium dans zonder een vaststaand bewegingspatroon zoals ballet. Het is een verzamelnaam voor verschillende danstechnieken die in meerdere stijlen voorkomen. In mijn moderne les zorg ik ervoor dat de bewegingen dansant en vloeiend doorlopen. 
Bij mijn les vind ik het belangrijk dat je met emoties leert dansen en durft te genieten van de stijl ongeacht je niveau. De moderne dans wordt aangeboden vanaf 8 jaar tot volwassenen leeftijd. Het verschil bij de les modern volwassenen is dat we bij deze les niet naar de grond gaan, hierbij is het niet nodig om lenig te zijn en kan iedereen meedoen! 

df2970c8-bd0f-4f97-b289-9a15183b00f1.jfif

FUNCTIONAL TRAINING

-Functional training-
Altijd al willen sporten maar nooit genoeg tijd, dan is dit een zetje in de rug.
Functional training is een zeer intensieve trainingsmethode met veel herhalingen en weinig rust. De bewegingen zijn gebaseerd op het dagelijkse leven. Dit is een zeer effectieve methode om veel spieren te trainen in een korte tijd. Het doel van deze les is het trainen van conditie, uithoudingsvermogen en kracht. 

Deze les is toegankelijk voor personen van 16 tot 70+ jaar.

991e93ba-5e57-4f80-8c73-28f619274fc9_edited.jpg

KICKBOKSEN

Wat houdt kickboksen in?
Tijdens deze les leer je jezelf te verdedigen met zowel je handen als je benen. Deze les is zowel op conditioneel als op mentaal gebied een hele goede training, zeker een aanrader! Het is een echte toevoeging voor de dansschool!
 

sportmassage.jpg

SPORTMASSAGE

Sportmassage is een massage techniek waarbij we de spiergroepen goed aanpakken door verschillende handgrepen toe te passen. Dit draagt bij aan een betere doorbloeding, het losmaken van de spieren en kwaaltjes tegen te gaan die ontstaan bij sporters.

lesaanbod: Lessen

LESROOSTER

Ben jij enthousiasteen ben jij benieuwd naar ons lesrooster, klik dan op de link hieronder!

lesaanbod: Tekst
bottom of page